Sederginne

VAN WC-MADAME TOT DIVA

Het DNB netwerk Pride heeft kaarten kunnen bemachtigen voor deze voorstelling. Graag werken we met hen samen om zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid te bieden deze show te beleven.

Sederginne zit vol humor, plezier en energie. Ze was vorig jaar al te bewonderen op de DNB-boot tijdens de Amsterdam Canal Parade en nu verovert ze haar plek in de theaterwereld. In de show Van WC-Madame tot diva blikt dragqueen Sederginne terug op wat ze allemaal heeft meegemaakt op haar weg tot de diva die ze vandaag de dag is. 

In eerlijke verhalen en grappige sketches vertelt ze over hoe ze ooit begonnen is als de bekendste én beruchtste toiletjuffrouw van Antwerpen en over haar werk bij een uitvaartcentrum. Nadat ze heeft meegedaan aan Drag Race Holland is ze on high demand.

Sederginne neemt het publiek ook mee langs de LGBT en andere letters uit het alfabet en legt uit wat het is om ‘woke’ te zijn. Maar wat als dit allemaal een ver-van-je-bed-show is en je misschien wel woke wil zijn maar niet weet hoe? Kom dan naar Sederginne!

Speciaal voor DNB'ers is er een Meet & Greet met Sederginne waar je de mogelijkheid hebt om een praatje te maken of foto's te nemen. In het volgende scherm kun je aangeven of je hier interesse in hebt.

 

Bestellen

Sederginne Show
Datum29 mrt 2023 20:30
Aanvang20:15
LocatieSchouwburg Amstelveen
AdresStadsplein 100,
Plaats1181 ZM Amstelveen
OmschrijvingSederginne Show
Beschikbaar25 stuks
Leden tickets (max. 2) € 20,00 per ticket

Log in om een bestelling te plaatsen.

Inloggen

Evenement gegevens

Categorie:Evenementen
Club:Evenementen commissie
Datum:29 maart 2023
Aanmelden: t/m 15 februari 2023
Aanvang:20:15
Start:20:30
 
Locatie:Schouwburg Amstelveen
Adres:Stadsplein 100,
Plaats:1181 ZM Amstelveen

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten