Wereld Kerst Circus

“NERGENS IS CIRCUS MOOIER DAN IN CARRÉ!”

Het Wereldkerstcircus in Koninklijk Theater Carré is meer dan een circus! Het is Nederlands Grootste Circusfestival met voornamelijk winnaars en bekroonde acts van de grootste circusfestivals ter wereld samen in één voorstelling waardoor het echt een Gouden Festival genoemd kan worden.

Sterclown Bello Nock, die door Time Magazine Amerika’s beste clown genoemd wordt, is deze editie weer present in de piste. Bello won in Monte Carlo de Gouden Clown, de Oscar van de circuswereld en ook op andere festivals werd hij met Goud bekroond. Behalve actieclown Bello, een waaghals en duivelskunstenaar die met zijn komische stunts het gevaar niet schuwt, maakt ook de poëtische clown Yann Rossi zijn opwachting. Met zijn betoverende kostuums en de 20 instrumenten die hij bespeelt laat hij de traditie van de muzikale clown herleven. Geniet van deze twee topclowns, die samen met prestaties en poëzie u verbazen, maar ook weg laten dromen.

Daarnaast presenteert het Wereldkerstcircus talrijke top-acts uit de hele wereld: onder andere een grote vliegende trapeze en een bekroond paardennummer met paardenfluisteraar Alex Giona dat een droom tot leven lijkt te brengen. 

Datum             28 december 2023
Aanvangstijd  16.00 uur
O&oprijs         €35,00 incl. consumptievoucher

max. 4 tickets per lid! Mocht je gezin uit meer dan 4 personen bestaan, dan graag een mail sturen naar o-en-o-mail@dnb.nl


Inschrijving gesloten
Tickets bestellen kon tot en met 29 oktober 2023

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten