Boni de Musical

ZIJN STRIJD TEGEN DE SLAVERNIJ EN ONGELIJKE BEHANDELING

Boni de Musical vertelt het levensverhaal van Boni en zijn strijd tegen de slavernij en ongelijke behandeling. Boni groeit op in de binnenlanden van Suriname en ontpopt zich samen met zijn medestrijders tot geduchte vijanden van de kolonisten en wordt uiteindelijk de leider in een lang en verbitterd gevecht tegen het Nederlandse regime. Vanuit het mythische Fort Boekoe gaan ze de strijd aan.

Een grote groep dansers, zangers, acteurs en muzikanten wervelen ons terug naar de 18e eeuw. Een musical over een wonde in de tijd, liefde, verzet en broederschap die ons ook kracht en trots schenkt.

Diep verscholen in de jungle weet Boni zich bijna onaantastbaar, onsterfelijk en onvindbaar te maken. Samen met zijn medestanders Jolicoeur en Baron vormt dit trio een heftige bedreiging voor de kolonisten. Na een lange en verbitterde strijd wordt Boni opgepakt en gedood. Of toch niet? Is Boni daadwerkelijk verslagen of heeft hij de strijd overleefd en gewonnen? Nog lange jaren boezemt hij zijn tegenstanders schrik in met zijn geestdrift en visionaire blik.

Boni de Musical is een op waarheid gebaseerd spectaculair en meeslepend verhaal, eigentijds-muzikaal op het toneel gebracht. Duik de geschiedenis in en verspreid deze met trots.

Kaarten zullen per post naar huisadres worden gestuurd. Graag NAW gegevens controleren op juistheid.


Inschrijving gesloten
Tickets bestellen kon tot en met 01 maart 2024

Evenement gegevens

Categorie:Evenementen
Club:Evenementen commissie
Datum:19 april 2024
Aanmelden: t/m 01 maart 2024
Aanvang:19:45
Start:20:00
Eind:vr 19 apr 2024 22:40
 
Locatie:Kon. theater Carré
Adres:Amstel 115
Plaats:Amsterdam

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten