Amsterdam Wijnfestival

MASTERCLASS BIJ TE BOEKEN

Beste wijnliefhebber,

Het ene evenement moet nog plaats vinden en we komen alweer met de volgende (oude bekende). Voorheen georganiseerd door O&O, maar dit jaar nemen wij het over: het Amsterdam wijnfestival.

“De heuvels van Zuid-Amerika, de tropische Sauvignon Blanc’s van Nieuw-Zeeland en veelzijdige Chenin blanc’s van Zuid-Afrika. Alle druiven zijn te vinden op het Amsterdam Wine Festival. Ervaar het zelf en laat je meenemen door de magie van de Gashouder, combineer de lekkerste gerechten met jouw favoriete wijn en struin op de markt opzoek naar de ziltigste oester. Kijk, ruik en proef tijdens de masterclasses gegeven door een top vinoloog en dans, proost en vier de oogstfeesten tot in de laatste uurtjes met jouw liefdes en vrienden.” https://www.amsterdamwinefestival.nl/

Ticket is inclusief:

  • Toegang tot het festival
  • AWF-wijnglas dat je mee naar huis mag nemen
  • De vrijheid om het festival zelfstandig te verkennen

Ook is het mogelijk om een masterclass bij te boeken (zorg er wel voor dat je op tijd bent):

Let op: omdat het een grootschalig event betreft en we willen voorkomen dat iemand de andere leden niet kan vinden en alleen komt te staan, mag je voor dit evenement een introducé meenemen tegen ledenprijs!

 

Wanneer? Donderdag 18 en vrijdag 19 april 2024
Hoe laat? 15:00 – 01:00 uur
Waar? Gashouder, Westergasterrein. Google maps.
Kosten? Entreeticket: € 8,50 voor leden (€ 15,- voor niet-leden), masterclass: : € 17,- voor leden (€ 29,50 voor niet-leden)
Annuleren? Dat kan tot maandagmiddag 12:00 op 7 april 2024

 


Inschrijving gesloten
Tickets bestellen kon tot en met 03 april 2024

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten