Zaalvoetbal

zaalvoetbal

Agenda / Informatie

Contributie € 15,- per jaar

 

Futsal is een actieve club van zaalvoetballiefhebbers

Activiteiten worden binnen de grenzen van de coronamaatregelen van de overheid georganiseerd.

DNB Futsal is de zaalvoetbalclub binnen DNB en telt ruim dertig leden. We organiseren verscheidene evenementen gedurende het jaar, zoals het afdelingenzaalvoetbaltoernooi, de strijd om de felbegeerde DNB Cup.

Daarnaast neemt er ieder jaar een team deel aan toernooien in Nederland, zoals het straatvoetbaltoernooi van De Nieuwe Poort bij het Calvijn College in Amsterdam of aan de Zuidas, en aan internationale sportontmoetingen, zoals EuroFutsal en het toernooi van de NBB in Brussel.

Medewerkers van de bank kunnen zich via de inschrijftool op @DNB inschrijven om mee te doen met een van de vele zaalvoetbaluurtjes (voetbal) in de week (3 tegen 3, met kleine goaltjes). Geen plekje vrij? Stuur een mail naar Hugo Swelsen. Ik voeg je dan toe aan de lijst met invallers. Je krijgt dan een seintje als er een plekje vrij komt. Zorg wel dat je altijd een setje sportspullen op de bank hebt liggen. Op de nieuwe locatie van DNB is helaas geen inpandige sportzaal. We zijn aan het kijken hoe we dit voor zaalvoetbal en andere zaalsporten kunnen oplossen.

 

Damesvoetbal

Het vrouwenvoetbal zit in de lift! Bij veel clubs in Nederland groeit het ledental. Ook binnen DNB groeit de populariteit en zijn er steeds meer fanatieke voetbalsters. In 2019 deed in Slovenië voor het eerst ook een dameselftal van DNB mee met EuroFutsal en dat team won meteen de eerste prijs!

 

Vind je het ook leuk om te (zaal)voetballen, meld je dan aan bij DNB Futsal en stuur en mail naar Hugo Swelsen.

Bij voldoende belangstelling verzorgen we voetbaltrainingen voor dames in de zaal bij DNB. Op de nieuwe locatie van DNB is helaas geen inpandige sportzaal. We zijn aan het kijken hoe we dit voor zaalvoetbal en andere zaalsporten kunnen oplossen.

 

Lid worden?

Het lidmaatschap van O&O Futsal kost slechts EUR 15 per jaar. Schrijf je in via de site van O&O.

Vragen?

Neem contact op met Hugo Swelsen - voorzitter

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten