Watersport

watersport

Agenda / Informatie

Contributie €15,00 per jaar

 

De watersportvereniging van DNB is er voor iedereen die houdt van wind en water.

 

De Watersportvereniging van DNB is er voor iedereen die houdt van wind en water. Jaarlijks organiseren we een aantal activiteiten op en om het water waarbij gezelligheid en sportieve competitie voorop staan. De vereniging is er voor iedereen: wedstrijdzeilers, zeezeilers, recreatieve zeilers of collega’s die eens willen ontdekken of de zeilsport iets voor hen is.

De vereniging heeft een aantal leden dat fanatiek wedstrijd zeilt. Met onze ervaren leden halen we niet alleen ereprijzen binnen bij internationale wedstrijden maar we kunnen ook veel van hen leren en onze vaardigheden verbeteren. Er wordt zowel op binnenwateren als op zee gezeild.

Wat doen we

De watersportvereniging van DNB organiseert jaarlijks een aantal leuke activiteiten op en rond het water. Zeilen is de kernactiviteit van de Watersportvereniging maar we organiseren ook andere activiteiten zoals wadlopen, sloepentocht door de grachten of lezingen over watersport

We organiseren jaarlijks een onderling zeilwedstrijd in Nederland. Beurtelings organiseren zeilverenigingen van Nationale Centrale Banken een wedstrijd (Eurosail) en gaan we de strijd aan met onze collega’s uit een groot aantal landen. Dat zijn altijd leuke evenementen waarbij we niet alleen de gelegenheid krijgen om op andere zeilwateren te varen maar ook met andere boten te zeilen.

Organiseer mee

Het succes van een vereniging staat of valt bij de betrokkenheid van haar leden. De vereniging is altijd wel op zoek naar leden die mee willen helpen bij het organiseren van een activiteit. Heb je tijd en zin om iets mee te organiseren, of heb je een goed idee voor een activiteit, meldt je dan aan bij een van de bestuursleden.

Ben je geïnteresseerd in de activiteiten van de Watersportvereniging neem dan gerust contact op met één van de leden van het bestuur. Het bestuur van de vereniging bestaat uit:

Peter Beck, voorzitter

Evert Metz, penningmeester

Cees Ullersma, bestuurslid

Florian van Dort, bestuurslid

Aanmelden voor de activiteiten kan door een email te sturen aan trod.nav.e.a.f.[antispam].@dnb.nl. Graag uiterlijk een week voor de start van de specifieke activiteit opgeven en bij voorkeur eerder zodat we rekening kunnen houden met het aantal mensen bij de reservering van o.a. bootjes! Voor alle activiteiten wordt een eigen bijdrage gevraagd. Tot snel op het water!

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten