Arts & Craft

5

Agenda / Informatie

Contributie €5,00 per jaar

 

Ben je klaar met de ingewikkelde werkweek en wil je even ontspannen met een creatieve uitlaatklep? Dan zijn wij de club voor jou.

Wij willen graag creatieve /ontspanningsmogelijkheden organiseren voor (oud-) DNB’ers van alle leeftijden, waarbij alle input welkom is en we kunnen netwerken op een laagdrempelige en knusse manier. Schrijf je in voor een van de workshops. Zoals: Leer je eigen poef haken, Pottenbakken, Maak je eigen koffiekopje, Schilderen met wijn, Bonbons maken, Maak je eigen laptoptas etc. Je kunt ons ook vragen om een leuke cursus voor je team te regelen en wie weet schilderen jullie binnenkort allemaal als Vermeer! Word lid en dan “breien” we samen een einde aan de dag!

Bo Beeker: Sinds september 2022 werkzaam bij DNB. Na een drukke werkdag brei ik graag terwijl ik naar reality programma's of een goede film kijk.

Jorren van Teijlingen: Als oud 2021 trainee bij DNB ben ik nu uitgestroomd bij BCM. Als groot fan van kalligrafie en traditionele handschriften uit Qing-China ben ik enthousiast om deze passie ook bij O&O te zien.

Anneke Beuckens: Sinds november 2022 werkzaam bij DNB als Operational Risk Officer op de afdeling Resolutie. Als creatieve uitlaatklep, schilder en teken ik en ik heb de afgelopen tijd in het plaatselijk denksport centrum mee gewerkt aan een puzzel van 40.320 stukjes.

Ibrahim Amri: Sinds 1 september 2022 werkzaam als trainee bij DNB. Op dit moment ben ik werkzaam bij Toezicht Financiele Criminaliteit. Als ik tijd heb ben ik aan het tekenen en knutselen, het liefst met mijn nichtjes.

Attiq Iqbal: Sinds september 2022 werkzaam bij DNB als on-site toezichthouder op de afdeling OSBE. Ik verbreed in mijn vrije tijd graag mijn horizon door deel te nemen aan diverse creatieve workshops en activiteiten. 

 

Groetjes,
De arts & crafts club 

 

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten