Zaalvoetbal

zaalvoetbal

Agenda / Informatie

Contributie €15,00 per jaar

Tweewekelijks op donderdag 17.00 - 18.00 uur

 

Futsal is een actieve club van zaalvoetballiefhebbers

DNB Futsal is de zaalvoetbalclub binnen DNB en telt zo'n 40 leden. We organiseren tweewekelijks een zaalvoetbaluurtje waarin we onderling een vriendschappelijke wedstrijd spelen. Dit vindt plaats op donderdag van 17:00-18:00 in een sportzaal dichtbij Toorop (Sportzaal de Pijp of Bajeskwartier). Wil je een keer meespelen, dan kun je je aanmelden via de bookingstool.

DNB Futsal neemt ook deel aan verschillende toernooien, zoals het economen zaalvoetbaltoernooi, internationale sportontmoetingen zoals EuroFutsal (planning 2024 in Duitsland) en het toernooi van de Nationale Bank van België (NBB) in Brussel. Ook organiseren we jaarlijks een afdelingenzaalvoetbaltoernooi binnen DNB; de strijd om de felbegeerde DNB Cup.

Wil je op de hoogte blijven van zaalvoetbalactiviteiten binnen DNB, stuur dan een mailtje naar Ronald Heins (snieh.r.r.[antispam].@dnb.nl) of Ruben Visser (ressiv.r.[antispam].@dnb.nl). Je wordt dan toegevoegd aan de mailinglijst die ook bericht ontvangt als we nog op zoek zijn naar deelnemers voor het tweewekelijkse zaalvoetbaluurtje.

Damesvoetbal
Het vrouwenvoetbal zit in de lift! Bij veel clubs in Nederland groeit het ledental. Ook binnen DNB groeit de populariteit en zijn er steeds meer fanatieke voetbalsters. In 2019 deed in Slovenië voor het eerst ook een dameselftal van DNB mee met EuroFutsal en dat team won meteen de eerste prijs! November 2023 zijn we ook met een damesteam vertegenwoord in Parijs.

Lid worden?
Het lidmaatschap van O&O Futsal kost slechts €15,00 per jaar. Schrijf je in via de site van O&O.

Vragen?
Neem contact op met Ronald Heins of Ruben Visser - voorzitters

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten