Arts & Crafts

5

Agenda / Informatie

Contributie €5,00 per jaar

 

Ben je klaar met de ingewikkelde werkweek en wil je even ontspannen met een creatieve uitlaatklep? Dan zijn wij de club voor jou.

Wij willen graag creatieve /ontspanningsmogelijkheden organiseren voor (oud-) DNB’ers van alle leeftijden, waarbij alle input welkom is en we kunnen netwerken op een laagdrempelige en knusse manier. Sluit aan bij onze maandelijkse bijeenkomsten waar we gezellig samen komen op een bring your own project (b.v je haakwerk) basis, of schrijf je in voor een van de workshops. Zoals: Leer je eigen poef haken, Pottenbakken, Maak je eigen koffiekopje, Schilderen met wijn, Bonbons maken, Maak je eigen laptoptas etc. Je kunt ons ook vragen om een leuke cursus voor je team te regelen en wie weet schilderen jullie binnenkort allemaal als Vermeer! Word lid en dan “breien” we samen een einde aan de dag!

 

Voorzitter
Bo Beeker: Sinds september 2022 werkzaam bij DNB als trainee op de afdeling Resolutie. Na een drukke werkdag brei ik graag terwijl ik naar reality programma's of een goede film kijk.

Vicevoorzitter
Jorren van Teijlingen: Sinds 2021 trainee bij DNB en op dit moment werkzaam bij EUBA. Als groot fan van kalligrafie en traditionele handschriften uit Qing-China ben ik enthousiast om deze passie ook bij O&O te zien.

Secretaris
Anneke Beuckens: Sinds november 2022 werkzaam bij DNB als Operational Risk Officer op de afdeling Resolutie. Als creatieve uitlaatklep, schilder en teken ik en ik heb de afgelopen tijd in het plaatselijk denksport centrum mee gewerkt aan een puzzel van 40.320 stukjes.

Penningmeester
Ibrahim Amri: Sinds 1 september 2022 werkzaam als trainee bij DNB. Op dit moment ben ik geplaatst bij Toezicht Pensioenfondsen. Als ik tijd heb ben ik aan het tekenen en knutselen, het liefst met mijn nichtjes. 


Groetjes, 
De arts & crafts club 

Telephone number

020 524 27 93

Accessibility

Monday-Fridays:

09:00 - 14.00 uur


Closed on Wednesdays