Badminton

badminton

Agenda / Informatie

Contributie € 12,50 per jaar.

 

Kom gezellig badmintonnen met je collega’s!

Activiteiten worden binnen de grenzen van de coronamaatregelen van de overheid georganiseerd.

Wil je een keer komen meespelen?

De meeste mensen kennen badminton van de camping, maar badminton is een serieuze sport waarvoor een goede conditie en een goede reactiesnelheid onontbeerlijk zijn.

Onze badmintonclub kent een divers ledenbestand, van beginners tot gevorderden. Onze doelstelling is het spelen van sportieve wedstrijden met elkaar, waarbij de gezelligheid van het samen met collega’s sporten niet uit het oog wordt verloren. Onze badmintonclub heeft hiervoor de volgende mogelijkheden:

Elke week een speelmoment: iedere donderdagmiddag heeft de vereniging drie kwartier de beschikking over de sportzaal. Inschrijven gebeurt via de sportinschrijftool op plaza.

Een of meerdere keren per jaar een toernooi voor de leden, soms een open toernooi voor alle DNB’ers. Na afloop wordt er voor een hapje en drankje gezorgd. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen vinden de toernooien plaats in een sporthal in Amsterdam, of in de sportzaal van DNB.

Deelname aan internationale ontmoetingen: dit kunnen omvangrijke multilaterale toernooien zijn, maar ook kleinschalige bilateralen. Door de jaren heen is binnen het Eurosysteem een hechte badmintonfamilie ontstaan; deze internationale ontmoetingen zijn dan ook niet alleen in sportief opzicht het neusje van de zalm, maar ook een uitgelezen kans om kennis te maken met collega’s en culturen van andere centrale banken binnen het Eurosysteem.

De contributie van de onderafdeling bedraagt € 12,50 per jaar. Algemeen lidmaatschap van O&o is verplicht.

 

Wil je een keer komen meespelen? Van harte welkom, we hebben leenrackets voor collega’s die er nog geen hebben. Kom je meespelen of wil je meer informatie, neem dan contact op met het bestuur:

Eva van de Belt (Voorzitter) 06-52496969

Rhona Koning (secretaris) toestel 3445

Informatie over O&o kun je opvragen bij het Secretariaat van O&o op toestel 2793.

 

Graag tot ziens in de sportzaal!

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten