Bowling

bowling

Agenda / Informatie

Contributie €35,00 per jaar

 

Afdeling Bowling

Wil je ook kennis maken met de bowlingsport?

 

In het najaar van 2011 heeft DNB voor het eerst meegedaan aan het EURO-bowling toernooi in Praag. Naar aanleiding van dit evenement heeft een groep enthousiaste bowlingcollega’s het initiatief genomen om een onderafdeling Bowling op te richten.

Ieder jaar is er een internationaal toernooi dat ook elk jaar door een andere Europese bank wordt georganiseerd.

Dit bracht ons al naar diverse Europese (hoofd)steden: Praag, Brussel, Madrid, Basel, Wenen, La Boule…

Zo is er een leuke club DNB bowlers actief bezig en wordt er onder voorbehoud van wijzigingen, elke tweede donderdag van de maand in competitieverband gebowld volgens de normen van de NBF (Nederlandse Bowling federatie).

Momenteel worden de wedstrijden gehouden in bowlingcentrum De Kegel in Amstelveen. We streven er altijd naar om een locatie te hebben in de regio Amsterdam.

Vooraf wordt er (optioneel) op eigen kosten gedineerd op locatie, of in de buurt.

Mede door de gebeurtenissen de afgelopen twee jaar waardoor er niet kon worden gebowld, is het ledental wat teruggelopen. Maar nu wordt er uiteraard weer hard aan de weg getimmerd om meer leden te werven. Iedereen is welkom!

Om kennis te maken met bowlen kan iedereen twee keer gratis meespelen zonder direct lid te hoeven worden van de onderafdeling bowlen. Bowlingballen en schoenen zijn uiteraard beschikbaar bij het bowlingcentrum, maar eigen bal en schoenen meenemen mag uiteraard ook!

 

Is de interesse gewekt? Neem dan contact op met O&o via mail of telefoon.  liam-o-ne-o.[antispam].@dnb.nl / 524 2793

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten