Bowling

bowling

Agenda / Informatie

Contributie € 35,00 per jaar

 

Afdeling Bowling

Activiteiten worden binnen de grenzen van de coronamaatregelen van de overheid georganiseerd.

Wil je ook kennis maken met de bowlingsport?

In het najaar van 2011 heeft DNB voor het eerst meegedaan aan het EURO-bowling toernooi in Praag. Naar aanleiding van dit evenement heeft een groep enthousiaste bowlingcollega’s het initiatief genomen om een onderafdeling Bowling op te richten.

Elk jaar (met uitzondering van de door Corona geplaagde jaren) is er een internationaal toernooi dat ook elk jaar door een andere Europese bank wordt georganiseerd.

Zo zijn we al in diverse Europese (hoofd)steden geweest: Praag, Brussel, Madrid, Basel, Wenen, La Boule…

Zo is er een leuke club DNB bowlers actief bezig en wordt er onder voorbehoud van wijzigingen, elke tweede donderdag van de maand in competitieverband gebowld volgens de normen van de NBF (Nederlandse Bowling federatie).

Voorheen werden de wedstrijden gehouden in Borchland te Duivendrecht. Echter is deze locatie in de Coronatijd helaas failliet verklaard.
De wedstrijden worden vanaf heden (voorlopig) gehouden in bowlingcentrum De Kegel in Amstelveen. We streven er altijd naar om een locatie te hebben in de regio Amsterdam.

Vooraf wordt er (optioneel) op eigen kosten altijd gedineerd op locatie.

Mede door de gebeurtenissen de afgelopen twee jaar waardoor er niet kon worden gebowld, is het ledental wat teruggelopen. Maar nu wordt er uiteraard weer hard aan de weg getimmerd om meer leden te werven. Iedereen is welkom!

Om kennis te maken met bowlen kan iedereen twee keer gratis meespelen zonder direct lid te hoeven worden van de onderafdeling bowlen. Bowlingballen en schoenen zijn uiteraard beschikbaar bij het bowlingcentrum, maar eigen bal en schoenen meenemen mag uiteraard ook!

Neem contact op met O&o via mail of telefoon.  liam-o-ne-o.[antispam].@dnb.nl / 524 2793

 

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten