Gold Creek

REAL LIFE GAME

Een Real Life Game is in feite een computerspelletje in het echt. Wij bieden zo’n spel, namelijk ‘Gold Creek’. Dit concept is uniek in Europa. In het dorpje Gold Creek werd van 1896 tot 1899 in het diepste geheim goud gewonnen. Dit hielden de inwoners geheim om zo te voorkomen dat er teveel gelukszoekers op zouden duiken. In april 1899 ontstond door een ongeluk in een goudmijn het gevaar dat het hele dorp zou exploderen, dus werd het ontruimd. De inwoners van dit kleine goudzoekersdorpje hebben snel hun goud veilig gesteld met de gedachte dat ze op korte termijn weer naar huis zouden kunnen. Dat is echter nooit gebeurd. Het dorp, en al het goud dat daar nog verstopt ligt, heeft er sindsdien verlaten bij gelegen. Tot nu! Het dorpje is pas terug gevonden en nu krijgen jullie de kans om op zoek te gaan naar het verstopte goud voordat er meer mensen over horen. Lukt het jouw team om binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud terug te vinden? Zoek, puzzel, werk samen en pak goud af van de tegenstander door hen neer te schieten met jullie laserguns: dit spel bevat voor ieder wat wils!

 

Bezoek het verlaten goudzoekersdorpje ‘Gold Creek’ met 2 of 3 teams van maximaal 5 personen per team. Hierin is het jullie taak ervoor te zorgen dat jouw team binnen 70 minuten zoveel mogelijk goud bij elkaar sprokkelt. Ontsnap, puzzel, zoek en pak goud af met jullie laserguns: een uniek competitief spel tegen een setting uit het Wilde Westen van meer dan 100 jaar geleden. 

Duur van het spel ca. 70 min (Incl. introductie & Afsluiting 2 uur)
O&o Prijs               €120,00 per code

1 code is geldig voor max 6 personen en kun je gebruiken om op de website je reservering te plaatsen. Dus dag en tijd naar keuze.

Meer info: Gold Creek - Turf Aalsmeer

reserveren - Turf Aalsmeer


Aanbieding details

Categorie:Algemeen
Geldig van:02 maart 2023
Geldig tot:03 februari 2025

Telefoonnummer

020 524 27 93

Bereikbaarheid

Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag:

09:00 - 14.00 uur


Woensdag gesloten